septembrie 20, 2021

AR TREBUI SĂ NE PUNĂ PE GÂNDURI – Tot mai mulți nevaccinați mor de COVID în Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Județul Maramureș, dacă ne uităm peste lista județelor din țară cu numărul cazurilor de COVID, este printre județele cu cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate în ultimele 24 de ore. În vecini, în Satu Mare, avem deja șapte localități care vor intra în carantină din cauza coronavirusului începând de mâine, astfel că lucrurile nu sunt deloc așa cum am spera cu toții să fie.

Mai mult, în 24 de ore am avut la nivel de județ patru decese din cauza acestui virus, cel mai mare număr de decese confirmate în județ din ultimele luni. Și toate decesele au fost la persoane nevaccinate. Așadar avem deces nr. 1106 Maramures, persoana feminina, categoria de varstă peste 80 de ani, a prezentat comorbidități. Persoana nu a fost vaccinata, deces nr. 1107 Maramureș, persoană masculină, categoria de varstă 60-69 de ani, a prezentat comorbidități. Persoana nu a fost vaccinată, deces nr. 1108 Maramureș, persoană masculină, categoria de varstă 60-69 de ani, a prezentat comorbidități. Persoana nu a fost vaccinată, respectiv deces nr. 1109 Maramureș, persoana masculină, categoria de varsta 70-79 de ani, a prezentat comorbidități. Persoana nu a fost vaccinată.

Așadar, azi, 12 septembrie, în Maramureș avem 21519 persoane infectate cu SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, 108 persoane confirmate în ultimele 24 de ore, 3894 pacienți vindecați și externați din spital, 129 pacienți internați în spital, 18 pacienți internați la ATI, din care șase pacienți intubați, 6343 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent, 1190 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată, 88357 teste efectuate până în prezent, 528 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată, respectiv 1109 persoane decedate de la începutul pandemiei.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Zâna din povesti

    Articol de cacat…de ce nu spuneți și de faptul ca tot mai mulți VACCINATI mor zi de zi;
    Sigur aveți ordine…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2