Aradeni cercetati pentru contrabanda. Cei doi au fost prinsi de politistii ITPF Sighetu Marmatiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din Sighetu Marmatiei au descoperit si confiscat, aproximativ 3.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, care urmau sa fie comercializate pe piata neagra de desfacere din Romania. Actiunea s-a derulat impreuna cu lucratori ai Serviciului Teritorial al PF Maramures au declansat o actiune pe linia combaterii contrabandei si traficului ilicit cu produse accizabile.

Scms. Radu Lungu, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Lucratorii nostri au oprit in trafic, pentru control, pe DN 18, intre localitatile de frontiera Sighetu Marmatiei si Vadu Izei, un autoturism marca Audi A8, inmatriculat in Romania. Masina era condusa de catre un cetatean roman, in varsta de 38 de ani, care era insotit de un pasager, tot roman, in varsta de 37 de ani, ambii domiciliati pe raza judetului Arad. In portbagaj au fost descoperite mai multe sacose voluminoase, care contineau tigari. Drept urmare, s-a luat masura conducerii celor doua persoane impreuna cu masina la sediul Politiei de Frontiera, in vederea continuarii cercetarilor.”

In urma inventarierii tigarilor din sacose, a rezultat cantitatea de 1.490 de pachete, de provenienta ucraineana, in valoare de 17.400 lei.


Cei doi barbati sunt cercetati acum pentru contrabanda, iar autoturismul, in valoare de 38.400 lei, folosit la transportul tigarilor, a fost indisponibilizat pana la finalizarea anchetei.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2