Arafat: La nivelul ISU, nu exista nicio solicitare de autorizare a activitatii in urma caruia s-a produs incendiul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

raed-arafatSeful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, Raed Arafat, a declarat, sambata, ca la nivelul ISU Bucuresti nu figureaza niciun document, nicio solicitare, pentru derularea activitatii care se desfasura la clubul Colectiv din Capitala, unde vineri seara s-a produs un incendiu in urma caruia au decedat 27 de persoane, iar alte circa 150 au fost ranite.

„La nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, nu figureaza la acest moment niciun document, nicio solicitare pentru autorizarea activitatii care se desfasura in locatia respectiva. Mai mult nu am sa intru in detalii pentru ca este o ancheta care este in mers. Nu e normal, am verificat daca era emisa o autorizatie din partea Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al municipiului Bucuresti si al judetului Ilfov si nu exista documente la acest moment care sa fie depuse, solicitate, sa fie cerut un punct de vedere sau o aprobare din partea ISU”, a declarat Raed Arafat, sambata dimineata, dupa reuniunea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Procurorul venit la locul incendiului de la clubul Colectiv din Capitala a precizat, sambata dimineata, ca la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti s-a deschis deja un dosar penal, iar in cursul acestei zile, la sediul Institutului de Medicina Legala (IML), se va desfasura procedura de identificare a victimelor.

agerpres

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2