ARDUSAT – Când tractoristul este băut au de suferit pasagerii și copiii

Reclame home 1
Reclame home 1

Azi, 3 august, polițiștii din Ulmeni, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier produs pe un drum comunal din localitatea Ardusat. În urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 30 ani a condus un tractor agricol, fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

„La un moment dat, conducătorul auto a efectuat o manevră de frânare, moment în care un bărbat de 34 ani, în calitate de pasager, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. La momentul producerii accidentului rutier în utilajul agricol se mai afla în calitate de pasager un copil de 3 ani, aceasta nefiind rănit. În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a pasagerului de 34 ani, acesta fiind transportat de către un echipaj S.M.U.R.D. la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul utilajului agricol a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Centrul Medical din localitatea Fărcașa, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemie. Totodată, victima a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Cercetările sunt acum continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2