ARESTARE PREVENTIVĂ – Bărbat din Maramureș lovit cu securea în fața mai multor persoane

Tribunalul Maramureş a admis, azi, 8 iulie, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 8 iulie 2022 şi până în data de 6 august 2022 inclusiv, a unui bărbat de 34 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Tribunalul Maramureș a respins cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.
Mai exact, instanţa a reţinut că „există indicii temeinice care justifică suspiciunea rezonabilă că inculpatul, în data de 22 iunie 2022, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în faţa locuinţei sale, pe fondul unei dispute verbale şi fizice între concubina sa şi persoana vătămată, i-a aplicat acesteia lovituri, cu partea tăioasă a unei securi, în zona capului şi a membrului inferior drept, cauzându-i leziuni traumatice care nu i-au pus viaţa în pericol, dar au necesitat un număr de 14-15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. La incident au asistat mai multe persoane care au ieşit în curte sau în drum în contextul zgomotelor provocate de discuţiile purtate între cei implicaţi”.
Hotărârea Tribunalului Maramureş a fost contestată de inculpat, dosarul urmând a fi înaintat Curţii de Apel Cluj pentru soluţionarea căii de atac.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu