ARESTAT 30 DE ZILE – Bătran din Copalnic, bătut în propria casă pentru 850 de lei

Prim procurorul delegat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Lăpuş a dispus, la data de 20.05.2022, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului P.P.P pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată prevăzută de articolul 233 alineatul 1, 234 alineatul 1 lit. f Cod penal cu aplicarea articolului 41 alineatul 1 Cod penal.

Inițial faţă de suspectul P.P.P. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore. Potrivit Parchetului de pe langă Judecătoria Targu Lăpuș, probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că „inculpatul P.P.P., în data de 19.05.202, pe timp de zi, a pătruns fără drept în curtea şi respectiv în locuinţa persoanei vătămate S. I. situată în localitatea Copalnic, după care, prin întrebuinţarea de violenţe asupra persoanei vătămate, respectiv prin lovirea acesteia cu pumnul în zona feţei, cauzându-i-se leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 12 – 14 zile de îngrijiri medicale conform constatărilor preliminari, a sustras suma de 850 lei”.

La data de 20.05.2022, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Târgu Lăpuş.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu