Arestata pentru trafic de droguri. Peste 200 de pastile ecstasy au gasit mascatii in locuinta ei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Encica Daniela-Andreea comercializa ecstasy pe raza orasului Constanta. Procurorii DIICOT i-au luat “urma” si au retinut-o. Judecatorii au decis ca repreznita un pericol social si au trimis-o dupa gratii.

Encica Daniela-Andreea a fost surprinsa in flagrant, in timp ce incerca sa puna in vanzare 30 comprimate ecstasy. La perchezitia domiciliara efectuata la locuinta ei, au mai fost gasite si ridicate 239 comprimate ecstasy. Drogurile erau destinate comercializarii catre mai multe persoane de pe raza municipiului Constanta.

Intr-o prima faza, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanta au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatei Encica Daniela-Andreea, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc.

Ulterior, la data de 5 iunie 2017, Tribunalul Constanta a dispus arestarea preventiva a acesteia pentru  o perioada de 30 de zile.

Actiunea a fost efectuata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, a comunicat, azi, 6 iunie a.c., DIICOT-Structura Centrala.

Anamaria AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2