Arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures va fi modernizat

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ipj maramuresLuni, 19 septembrie, seful inspectoratului, chestor de politie, dr. Marincas Viorica, a semnat contractul privind executia obiectivului de investitii: “Consolidare, modernizare si extindere arest la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures”.

In conformitate cu Proiectul Managerial asumat de conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures pentru imbunatatirea conditiilor de detentie in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Maramures si in urma aprobarii de catre Ministerul Afacerilor Interne a Obiectivului de Investitii consolidare – modernizare arest I.P.J. Maramures, la data de 25 iulie s-au demarat procedurile de achizitie.

Astfel, in urma publicarii in Sistemul Electronic de Achizitii Publice a anuntului de participare, s-au inscris 11 participanti, din mai multe judete ale tarii. In urma analizei ofertelor a fost desemnata castigatoare Societatea Comerciala Proiect Invest SRL, cu sediul in judetul Satu Mare.

Lucrarile propriu-zise vor incepe la data de 26 septembrie si se vor derula pe o perioada de 36 de luni.

Vor fi avute in vedere imbunatatirea conditiilor de cazare, a dotarilor in functie de gradul de uzura, optimizarea sistemelor fizice de siguranta (usi, gratii, plase de protectie, incuietori, zavoare, etc.), modernizarea sistemelor de supraveghere video si a mijloacelor de semnalizare, alarmare si comunicatii, factori determinanti in respectarea demnitatii umane si a drepturilor persoanelor private de libertate.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Teodor

    unde vor fi cazati locatarii arestului in acea perioada? acasa la dna dr chestor? ce lucrare e aia daca trebuie muncit 3 ani? sa fim seriosi e total aiurea! E vorba de cam 100 mp.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *