Argint, bronz si 2 finale pentru Prodance 2000 la ”Cupa Oradea”

Reclame home 1

Trei perechi de sportivi de la scoala de dans Prodance 2000 au participat la Concursul National de dans sportiv ”Cupa Oradea” desfasurat sambata, 23 martie, in localitatea Santandrei din judetul Bihor, unde au obtinut o medalie de aur, o medalie de argint si 2 clasari in finale.

Perechea Prodance 2000 formata din Sebastian Silaghi si Dalia Barbos au obtinut medalia de bronz la categoria Open 12-15 ani Standard.
Perechea mixta Christian Barkoczi (Galatic Dance) si Stefana Pruna (Prodance 2000) au obtinut medalia de argint la categoria Basic 12-15 ani Standard si locul 5 (finala) la categoria Basic 12-15 ani Latino.
Sportivii Adrian Pop si Anca Dunca au obtinut locul 6 (finala) la categoria Basic 16-34 ani Standard si locul 7 (primii sub linie pentru finala) la categoria Basic 16-34 ani Latino.

Scoala de dans Prodance 2000 a organizat si gazduit un seminar de salsa in acest sfarsit de saptamana, sustinut de instructorii Razvan si Andra de la Salsa With Attitude Dance School din Timisoara. In cadrul seminarului s-a pus accentul pe originile dansului salsa, pe elemente de rotire (spinning) si pe muzicalitate, un aspect inedit fiind utilizarea de catre instructori a unor instrumente muzicale specifice muzicii traditionale de salsa: clave, maracas, conga si bongo. Participantii la workshop au putut mai apoi sa puna in practica elementele invatate, la petrecerea latino ce a avut loc la scoala de dans.

In acest timp, copiii din grupele incepatoare si intermediare de la Prodance se pregatesc pentru spectacolul primaverii, care va avea loc in 8 aprilie la Teatrul Municipal Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *