Arhiepiscopul Justinian Chira, declarat Cetatean de Onoare al judetului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

IPS Justinian Chira a fost declarat Cetatean de Onoare al judetului Maramures in cadrul sedintei de miercuri, 28 mai, a Consiliului Judetean.

Dupa ce presedintele Zamfir Ciceu a citit cateva date despre ierarhul ortodox, alesii judeteni au aprobat in unanimitate proiectul de hotarare prin care Justinian Chira devine Cetatean de Onoare.

Ceremonia prin care IPS Justinian Chira va primit distinctia va avea loc in jurul Rusaliilor, potrivit presedintelui Consiliului Judetean.

Primul Cetatean de Onoare al judetului Maramures a fost desemnat artistul Grigore Lese, care a primit titlul in luna februarie a acestui an.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. Bogdan

  Felicitari consilierilor judeteni pt acordarea acestui titlu arhiepiscopului Justinian Chira, de Cetatean de Onoare.

  Reply
 2. alina

  PS Justinian Chira a fost declarat Cetatean de Onoare al judetului Maramures in cadrul sedintei de miercuri, 28 mai, a Consiliului Local.
  Oare cum reusiti asemenea performante domnilor sa faceti cetatean de onoare al judetului intr-o sedinta de consiliu local .

  Reply
  1. The Godfather

   Alina, ai vazut?!? Citeste aici comentariile lumea se pare ca ii cere demisia la primar
   iar eu subscriu

   Reply
   1. alina

    stimate domnu eu am vrut sa indrept eroarea din text de aceea am dat citatul cu copy paste respectiv( PS Justinian Chira a fost declarat Cetatean de Onoare al judetului Maramures in cadrul sedintei de miercuri 28 mai,a Consiliului Local) cetatean de onoare al judetului putea sa il faca doar Consiliul Judetea,cel care a redactat articolul a gresit si ascris consiliul local in loc de Consiliul Judetean. Redactorul arr fi trebuit sa is ceara scuze pentru gersala, sa publice comentariul facut si apoi sa o indrepte nu asa publici comentariul la plesneala indrepti gresala fara scuzele de rigoare.
    Presfintitul meritata din plin sa fie facut cetatean de onoare indiferent de comentarii si greseli de exprimare

    Reply
    1. The Godfather

     Alina, stimate domn, suna mai elegant decat „stimate domnu” 🙂
     Esti de acord cu mine, nu-i asa?

     Reply
 3. The Godfather

  Si de ce a fost facut acest popa turnator la securitate cetatean de oanoare?
  PSD e capu rautatilor nu-i asa?
  Se pare ca inteligenta a ajuns un defect si oamenii inteligenti marginalizati.
  Strategie bolsevico-comunista. Numai comunistii luau de pe drumuri pe toti tembelii si-i faceau tovarasi si directori de unitati, mari presedinti pe la partide ori alte functii pentru care erau depasiti.
  Pastram traditia nu-i asa domnilor consilieri??!?!?!?!? Doar bisserica va aduce voturi, alta masinarie de votanti in afara de asistatii sociali si credulii de la biserica nu mai aveti

  Reply
  1. the baimarean

   subscriu.suntem un stat laic.ce treaba are zamfir ,cereches,functonari platiti de noi ,sa-i sarbatoreasca pe popi tot pe banii nostri?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2