Arhivele Nationale: Prima strategie pe termen mediu vizeaza constituirea unei institutii moderne

Reclame home 1
Reclame home 1

dosareObiectivul general al primei strategii a Arhivelor Nationale ale Romaniei pe termen mediu 2015 – 2021 vizeaza constituirea unei institutii moderne, corespunzatoare secolului al XXI-lea, actor principal in administrarea memoriei documentare nationale, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Arhivelor Nationale, documentul urmareste constituirea unei institutii proactive, apropiate de actul de guvernare, implicate in activitatea tuturor institutiilor publice si private detinatoare de patrimoniu arhivistic, in viata cultural-stiintifica a tarii si a unui numar crescand de cetateni.

”Arhivele Nationale ale Romaniei saluta aprobarea de catre Guvernul Romaniei a primei Strategii a institutiei pe termen mediu 2015 — 2021, in sedinta de guvern din 14 octombrie. (…) Arhivele Nationale ale Romaniei isi exprima gratitudinea fata de toti cei care s-au aflat in contact cu acest document pe parcursul administrativ al elaborarii si aprobarii lui si care au dovedit o intelegere superioara si responsabila a locului si rolului acestei institutii identitare in viata Romaniei europene”, se arata in comunicat.

Strategia Arhivelor Nationale a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 796 din 27 octombrie 2015.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole