Ariana Grande a dezvaluit data lansarii noului sau album “Thank U, Next”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ariana Grande a dezvaluit data lansarii noului sau album “Thank U, Next”, informeaza Press Association, titrat de Agerpres. Vedeta pop americana a impartasit fanilor lista de melodii a noului album pe Instagram, anuntand totodata data de lansare a acestuia: 8 februarie.

Albumul contine 12 melodii, printre care piese lansate anterior precum, “Thank U, Next” “Imagine” si “7 Rings”, dar si melodii noi precum “Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored”, “Needy”, “NASA” si “Bloodline”. “Thank U, Next” este al cincilea album de studio pentru Grande, dupa “Yours Truly, “My Everything”, “Dangerous Woman” si “Sweetener”, ultimul dintre acestea (“Sweetener”) fiind lansat in luna august a anului trecut.

Artista, in varsta de 25 de ani, a trecut printr-o perioada mai dificila in ultimele 12 luni, despartindu-se in luna octombrie de logodnicul sau Pete Davidson. Cu o luna inainte, fostul ei iubit, rapperul Mac Miller, a murit la varsta de 26 de ani in luna septembrie, dupa o supradoza. De asemenea, in mai 2017, Grande tocmai terminase concertul sustinut pe Manchester Arena cand un atentator sinucigas a detonat un dispozitiv exploziv la iesirea din incinta, omorand 22 de persoane si ranind alte cateva sute.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2