Ariana Grande isi reia turneul mondial cu un concert la Paris in conditii de securitate sporita

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Cantareata americana Ariana Grande isi reia miercuri seara, la Paris, turneul mondial intrerupt dupa atentatul de la Manchester, cu un concert in conditii de inalta securitate, a doua zi dupa agresarea unui politist in fata Catedralei Notre-Dame din Paris, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Marti, chiar inainte de atacul cu ciocanul asupra unui politist de la Notre-Dame comis de un student algerian, politia a anuntat “un dispozitiv special” pentru acest concert, evocand “un context simbolic puternic”.

Circulatia va fi interzisa miercuri seara in jurul salii de concert, in estul Parisului, iar politistii vor ajuta agentii de securitate sa filtreze publicul, potrivit prefecturii.

Fortele de ordine vor acorda “o atentie speciala zonelor de asteptare ale publicului si retelei de transport in comun care deserveste zona”.

La 22 mai, un kamikaze s-a aruncat in aer la finalul concertului solistei pop americane de la Manchester Arena, provocand moartea a 22 de persoane, printre care sapte minori, si ranirea a peste o suta de persoane.

Artista americana si-a anulat concertele pe care urma sa le sustina la Londra, in Belgia, in Germania, in Polonia si in Elvetia. Ea s-a intors la locuinta ei din Florida, dar a participat duminica la un mare concert de caritate la Manchester, alaturi de staruri precum Justin Bieber, Katy Perry sau Coldplay

“As vrea sa va multumesc ca sunteti atat de puternici, de uniti, de iubitori”, le-a spus Ariane Grande fanilor, unii dintre ei foarte tineri, care au participat la acest concert intitulat “One love Manchester”. Ariana Grande a terminat concertul in lacrimi, interpretand melodia “Over The Rainbow”.

In ziua concertului ei de la Paris, fanii refuza sa dea inapoi in fata fricii. “Daca este ceva planificat, nu putem face mare lucru”, a declarat pentru AFP o tanara de 19 ani originara din Irlanda de Nord, venita sa studieze la Paris, Caoimhe McDonnell. “Ma tem cu adevarat, dar nu vreau ca asta sa ma impiedice sa merg”, a spus ea.

Prietena ei Clodagh Ennis spune la randul ei ca “sa nu merg la concert ar insemna sa-i las pe teroristi sa castige”.

Ariana Grande isi va continua turneul vineri la Lyon, iar apoi va pleca in Portugalia, Spania, Italia, Brazilia, Mexic si Filipine.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *