Armata israeliana a interzis Pokemon Go in interiorul bazelor sale

Reclame home 1
Reclame home 1

pokemon go foto a1Armata israeliana a anuntat ca din ratiuni de securitate in niciuna din bazele sale nu poate fi jucat popularul joc Pokemon Go, scrie UPI.com. Divizia pentru Securitatea Informatiei din cadrul Armatei israeliene a anuntat ca nu permite ca acest joc sa poata fi rulat in interiorul facilitatilor sale militare din cauza utilizarii camerei video a telefonului mobil si a functiilor de geolocatie de care dispun telefoanele moderne. Aceste informatii ar putea fi exploatate de elemente ostile.

De asemenea, oficiali militari israelieni s-au aratat ingrijorati de acele aplicatii mobile care arata similar jocului Pokemon Go dar care sunt create pentru colectarea datelor.

”Jocul este o sursa pentru strangerea informatiilor”, a indicat departamentul intr-o nota de avertizare transmisa soldatilor si ofiterilor, atentionand foarte clar ca ”jocul nu poate fi jucat intr-o baza a armatei”.

De asemenea Armata israeliana le-a interzis soldatilor activi sa dezvaluie pe retelele de socializare ca se afla in serviciul armatei.

Anterior, Marina militara israeliana a postat o fotografie pe Facebook in care un militar aflat in timpul serviciului era infatisat tinand Pokeball si confruntandu-se cu un Gyarados, un foarte puternic Pokemon de apa. Alaturi de aceasta fotografie se afla mesajul: ”Pokemon pe care doar noi putem sa il prindem”.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2