Armata Romana, printre cei mai buni angajatori. Salariile si beneficiile angajatilor

Reclame home 1
Reclame home 1

Armata Romana a devenit unul dintre cei mai apreciati angajatori din tara. Potrivit unui studiu facut de o platforma de recrutare online – la care au participat 100.000 de oameni – Ministerul Apararii Nationale, se claseaza pe locul 8.

Stabilitatea locului de munca, salariile si varsta de pensionare sunt doar cateva din lucrurile care ii motiveaza pe oameni.

MApN este pe locul 8 in topul celor mai buni 10 angajatori din Romania, conform unui studiu realizat de BESTJOBS, alaturi de gigantii din telefonia mobila, companiile energetice si banci.

Cei care au participat la sondaj, au fost intrebati despre cat de multumiti sunt de locul de munca, daca recomanda unui apropiat sa se angajeze acolo si daca intentioneaza sa-si schimbe serviciul in urmatoarele 6 luni.

Mihai Lucian Antonescu: “Am lucrat intr-un alt sistem, gen privat, si lucrurile nu erau asa cum par. Sunt multi oameni de la noi din Romania care pleaca din tara, dar sa stiti ca in Armata Romaniei chiar e un loc bun de munca si sincer sa fiu sunt si salariile destul de bune.”

De exemplu, un soldat gradat profesionist poate sa castige 3.800 de lei, un maistru militar are spre 7.000, iar un ofiter cu functii de comanda peste 16.000 de lei lunar.

Tot mai multi tineri aleg o cariera militara, cand viitorul pare asigurat. La scoala de maistri militari si subofiteri Basarab I, 15 % dintre elevi sunt fete.

Sara Ludusan, eleva de 20 de ani: ”Cine vrea sa vina in armata, sa o faca, pentru ca va avea multe beneficii: va avea parte de un loc de munca stabil, un salariu, poate o chirie, concedii. Concediile sunt bine platite, avem 30 de zile pe an.”

Colonel Georgel Oprean, cmdt Scoala Basarab I Pitesti:” Am prins si vremurile de dinainte de 1989, au fost situatii cand cadrele militare si, bineinteles militarii armatei participau la campanii agricole, munci industriale, la alte activitati conxe, care, de fapt, n-au nicio legatura cu activitatile strict militare.”

Oana are 25 de ani si este soldat in cadrul Unitatii Militare 02305, din Targoviste. A absolvit Facultatea de Istorie, apoi a urmat cursurile centrului de instruire si infanterie Vanatori de munte.

Oana Panturoiu, soldat si gradat profesionist UM 02305 Targoviste: ”Salariul este motivant si totodata va si creste odata cu avansarea in cariera. Noi, cat si familiile noastre, beneficiem de servicii medicale gratuite in toate spitalele medicale din tara.”

De asemenea, angajatii MApN au si tarife speciale in concedii si nu in ultimul rand, pot iesi la pensie la 55 de ani.

CEI MAI BUNI ANGAJATORI-2018
1.Vodafone Romania
2.OMV Petrom
3.Banca Transilvania
4.Auchan
5.eMAG
6.Arvato Services
7.ING Bank
8.MAPN
9.Altex
10.INCAS

stirileprotv.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole