Articole pirotehnice confiscate de politistii de frontiera la Poienile de sub Munte

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii de frontiera din Poienile de sub Munte au identificat, in piata din localitatea cu acelasi nume, trei cetateni romani, care detineau 2.040 de articole pirotehnice, in valoare de 3.060 lei, fara a fi autorizati in acest sens.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “Imediat, persoanele au fost identificate. Este vorba despre doi barbati de 19, respectiv 32 de ani, din judetul Salaj si un minor in varsta de 15 ani, din judetul Mures. Din verificari a rezultat faptul ca persoanele in cauza nu sunt autorizate pentru a desfasura operatiuni cu astfel de materiale.”

In urma inventarierii, politistii de frontiera au constatat ca sunt 2.040 de bucati cu amestecuri pirotehnice, in valoare de 3.060 de lei, marfa ce a fost ridicata in vederea confiscarii.

Iulia Stan, purtator de cuvant ITPF Sighetu Marmatiei: “In cauza, sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de nerespectarea regimului de comercializare a articolelor pirotehnice, urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale ce se impun.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2