Artista pop Ariana Grande urmeaza sa devina cetatean de onoare al orasului Manchester

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Artista pop Ariana Grande va deveni cetatean de onoare al orasului Manchester, in baza planurilor propuse de consiliul municipal, informeaza BBC.

Anuntul a fost facut in contextul in care consiliul propune o noua schema pentru recunoasterea contributiilor remarcabile aduse orasului, relateaza Agerpres.

Cantareata americana este pe primul loc pe lista persoanelor care ar deveni cetatean de onoare in baza acestei noi scheme, pentru organizarea concertului One Love Manchester in memoria victimelor atentatului cu bomba de la concertul sau, in care si-au pierdut viata 22 de persoane.

Sub auspiciile propunerilor pentru noul sistem, distinctia de cetatean de onoare al Manchesterului poate fi acordata si persoanelor nascute in afara ariei metropolitane a orasului.

Aproximativ 50.000 de persoane au participat la concertul de pe arena Old Trafford din 4 iunie, in urma caruia au fost stranse 3 milioane de lire sterline pentru victimele atacului de la Manchester Arena. Atentatul a fost comis de Salman Abedi, in varsta de 22 de ani, care a detonat o bomba artizanala in foaierul arenei la sfarsitul concertului Arianei Grande.

Consiliul municipal din Manchester a anuntat, de asemenea, ca va organiza in acest an un eveniment pentru a aduce un omagiu „numeroaselor acte de altruism (…) in urma atrocitatii”.

Planurile vor ajunge in fata consiliului in data de 12 iulie.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2