ASCUNSĂ BINE – Mașină furată din Marea Britanie găsită la Poienile de sub Munte

Reclame home 1
Reclame home 1

La nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Poienile de sub Munte s-a declanșat, ieri, 9 noiembrie, o acțiune le linia combaterii traficului de autoturisme furate din străinătate, ocazie cu care, în baza unui mandat de percheziție emis de către Judecătoria Vișeu de Sus, a fost identificat la domiciliul unei femei, în vârstă de 45 de ani, de pe raza localității Poienile de sub Munte, un autoturism, marca Mercedes-Benz, model E Class, an fabricație 2017.

„Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în bazele de date, în urma cărora au constatat faptul că mijlocul de transport figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autoritățile din Marea Britanie, din luna septembrie. Autoturismul, în valoare de peste 120.000 de lei, a fost transportat și indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun”, a declarat Iulia Stan, purtător de cuvânt al ITPF Sighetu Marmației.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. MC

    ,,Ascunsa bine” ….sa va fie rusine ca declarati asa ceva! Documentati-va mai bine inainte sa stiti exact despre ce este vorba.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole