ASF va intra intr-un proces de realiniere si ajustare

Reclame home 1
Reclame home 1

Autoritatea de Supraveghere Financiara va intra intr-un proces de realiniere și ajustare care sa conduca la o integrare completa a instituției și la o eficientizare a operațiunilor, a spus Mișu Negrițoiu, președintele Autoritații, transmite Agerpres.

„ASF-ul, probabil ce așteptați mai mult, va intra intr-un proces de realiniere și ajustare care sa conduca la o integrare completa a instituției și la o eficientizare a operațiunilor, atat sub aspectul costurilor cat și sub aspectul comunicarii cu piața și susținerii disciplinate și transparente a dezvoltarii piețelor. Acest proiect de realiniere presupune continuarea integrarii, dar avem in vedere ca prim nivel refacerea organigramei și pentru refacerea organigramei redefinirea atribuțiilor direcțiilor a departamentelor pana la redefinirea pozițiilor de conducere și de execuție in cadrul Autoritații”, a spus Negrițoiu.

Acesta a subliniat ca, pentru a se realiza procesul, se va ține cont de un contract de consultanța de la PriceWaterhouseCoopers. Primul raport a și fost prezentat deocamdata, este in forma de proiect, iar in forma definitiva va fi prezentat saptamana viitoare.

„Acest raport propune revizuirea in principal a numarului de personal de execuție, in baza unei organigrame mai simplificate, eliminarea unor nivele de conducere nenecesare și simplificarea circuitelor proceselor și procedurilor in cadrul Autoritații. Nu am și nici nu pot sa va dau cifre exacte. Aici avem in vedere doua obiective: reducerea cheltuielilor cu personalul, reducerea masiva a cheltuielilor cu personalul, și imbunatațirea substanțiala a performanței personalului Autoritații. Am discutat aceste lucruri și cu salariații ASF-ului. Le-am spus ca avem nevoie de fiecare dintre ei, dar nu avem nevoie de toata lumea. Cine muncește, cine are rezultate, cine are inițiativa, cine raspunde așteptarilor publicului și piețelor, cine este eficient are un loc de munca. Locul de munca nu este garantat pentru nimeni”, a explicat Mișu Negrițoiu.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole