Asociatia Autism Baia Mare marcheaza sapte ani de activitate

Reclame home 1
Reclame home 1

copil-autismAsociatia Autism Baia Mare marcheaza sapte ani de activitate prin Conferinta nationala cu participarea internationala “Accepta-ma asa cum sunt – despre abilitate si dizabilitate”. Evenimentul aflat la cea de-a treia editie va avea loc in perioada 2 – 3 octombrie 2015, incepand cu ora 9.00, la Millennium Bussiness Center din Centrul Istoric al orasului.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor care vin in contact cu copii cu tulburari de dezvoltare: asistenti sociali, psihopedagogi, psihologi, cadre didactice precum si parintilor acestor copii.

Conferinta reuneste specialisti din tara si strainatate in domeniul serviciilor sociale destinate persoanelor cu dizabilitati, pentru a expune modele de bune practici si lucrari de interes major pentru comunitate.

Noutatea acestei editii consta in ziua dedicata workshop-urilor. Printre temele de interes se afla: utilizarea video modelling-ului in autism, managementul stresului la copii si adulti, epuizarea la profesionisti sau „drumul” limbajului.

Conferinta este organizata in cadrul proiectului „SERVICII SOCIALE INTEGRATE – ASISTENTA SI INTERVENTIE IN TULBURARI DE DEZVOLTARE” proiect implementat in perioada 1 martie 2015 – 30 aprilie 2016 in parteneriat cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Maramures, finantat prin granturile Spatiului Economic European 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole