Asociatia Club Sportiv Gold Stars Baia Mare organizeaza un concurs de inot in ape deschise si un triatlon

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

firiza barajAsociatia Club Sportiv Gold Stars Baia Mare organizeaza in premiera in municipiul Baia Mare concursul in ape deschise “Be you – Traverseaza Barajul Firiza”. De asemenea, triatlonistii sunt invitati la o competitie pe masura asteptarilor – “Fii cel mai bun – Cucereste Ignisul”.

Dublu eveniment la final de saptamina in municipiul Baia Mare. Sambata si duminica, 9 – 10 iulie, membrii Asociatiei Club Sportiv Gold Stars Baia Mare organizeaza in premiera un concurs de inot in ape deschise  “Be you – Traverseaza Barajul Firiza” si “Fii cel mai bun – Cucereste Ignisul”.

“La start sunt asteptati sportivi amatori, dar si profesionisti din Bucuresti, Targu Mures, Cluj, Oradea, Brasov si orasul gazda. In prima zi, simbata va avea loc proba de 1.500 metri inot si 5.000 de metri inot, a doua zi fiind o provocare pentru  iubitorii de triatlon care vor inota – 1.500 metri, vor merge pe bicicleta 45 km si vor alerga 8,5 km.

Pentru ca totul sa fie bine pus la punct, avind in vedere ca evenimentul este la prima editie, parteneri sunt: Consiliului Judetean Maramures, IPJ Maramures, ISU Maramures, Politia Locala Baia Mare, Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures, Directia Silvica Maramures, AJVPS Maramures, DSP Maramures, Crucea Rosie Maramures”, a spus Delia Kovacs, vicepresedinte Asociatia Club Sportiv Gold Stars Baia Mare.

Premiile sunt substantiale constind in bani si articole sportive fiind acordate de catre On Bike Shop Baia Mare. SC Racido PROD COM va asigura o masa calda atit pentru concurenti, cit si pentru voluntari si organizatori. Inscrierile se vor face si in ziua competitiilor, asa ca iubitorii de sport sunta steptati la start.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *