Asociatia Intreprinzatorilor Maramures sustine demersul „Romania vrea autostrazi”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Asociatia Intreprinzatorilor Maramures (AIM) sustine campania „Romania vrea autostrazi”, care initiaza in data de 15 martie un demers de suspendare a activitatii comerciale, timp de 15 minute, dedicat constientizarii importantei infrastructurii rutiere. Campaniaa fost demarata de antreprenorul care a construit un metru de autostrada in Moldova, pentru semnalarea problemelor legate de infrastructura din Romania.

Astfel se doreste constientizarea necesitatii modernizarii drumurilor, pentru inlesnirea dezvoltarii economiei nationale, care este strans legata de conditiile retelei rutiere din tara.

Membrii AIM sunt antreprenori din cadrul societatilor comerciale cu sediul social in Maramures si care au o buna reputatie comerciala. Acestia colaboreaza si initiazaactiuni cu impact educational, social, economic si cultural, in vederea derularii unor demersuri si investitii pentru dezvoltare regionala.

Este imperativa sustinerea antreprenorilor in astfel de demersuri, care au un impact benefic asupra tuturor, de aceea AIM propune ca fiecare societate comerciala din Maramures sa constientizeze acest lucru si sa se alature initiativei „Romania vrea autostrazi”.

Pentru determinarea initierii unor actiuni de modernizare a infrastructurii rutiere de catre autoritatile statului, este nevoie de colaborare si promovare a unitatii mesajului in randul companiilor din tara. Astfel, AIM sustine campania „Romania vrea autostrazi” si invita fiecare societatecomerciala sa sustina demersul, pentru a facilita o schimbare in viziunea si planul de actiune al autoritatilorcompetente in vederea indeplinirii obiectivului propus. Acesta este un punct sensibil pentru investitiile si investitorii care vor sa colaboreze sau sa continue colaborarea pe teritoriul Romaniei.

Multumim reprezentantilor companiilor membre AIM care s-au alaturat campaniei nationale.Prin implicarea activa, acestia promoveaza o Romanie moderna, o Romanie in care fiecare companie, indiferent de marime sau de domeniul in care activeaza, are posibilitatea de a dezvolta un proiect de activitate profesionist, cu viziune si posibilitati reale de succes, in conditii bune de realizare.

Consiliul director al AIM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2