Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” a donat Spitalului Județean un electrocardiograf

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La solicitarea Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”, asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” a donat un electrocardiograf pentru dotarea Centrului de evaluare COVID ce trebuie deschis în cadrul spitalului.

”Totodată, asociația noastră începe campania de strângere a celor 3,5% din impozitul pe venit, prin formularul 230, pe care orice angajat poate să-l direcționeze către o entitate non-profit.

Obiectivul nostru pentru anul 2022 este achiziționarea unui ecograf pentru Secția de Pediatrie. Ca de fiecare dată, vă invităm să veniți alături de noi în realizarea unui sistem de sănătate cât mai performant, în beneficiul tuturor maramureșenilor și să ne sprijiniți direcționând 3,5% din impozitul pe venit către asociația noastră.

Vrem doar să amintim că Asociația Prietenii Spitalului ”Dr. Constantin Opriș” de 11 ani își respectă angajamentul și anual donează spitalului județean cel puțin un aparat medical nou. Acest lucru este posibil datorită maramureșenilor generoși, și nu numai, care ne susțin și înțeleg că obiectivele noastre sunt obiectivele tuturor. Vă mulțumim!”, transmite asociația.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Wilhem

    In ultimii 7 ani sectia pediatrie beneficiaza de al doilea echograf din partea acestei asociatii …in timp ce alte sectii nici nu exista pentru ei…Voi ati auzit de sectia chirurgie a spitalului judetean dr.C-ti Opris?ei merg pe la altii si se caciulesc sa faca cate un echograf …si de multe ori sunt refuzati..si altii inoata in echografe noi din 7 in 7 ani…nu vi se pare dubioasa toata aceasta mascarada ,o cersetorie pe fata care pune mana pe bani si-i distribuie dupa criterii numei de ei stiute(servim de unde primim-probabil)altfel nu imi explic cum de se intampla asemenea nedreptati vizibile,publicul care isi doneaza banii trebuie sa afle asta si sa isi puna macar o intrebare:echograful vechi al pediatriei ce a intrat in dotarea spitalului si care va fi inlocuit cu unul nou ce destinatie va avea?Va avea sectia pediatrie doua echografe si ..altii niciunul?Oare stiati ca in Baia Mare nu sunt numai copii?Sunt si adulti..care probabil doneaza bani…dar la ei sa nu va ganditi..nu conteaza…Frumos va sta!Rusine acestei asociatii si conducerii spitalului care nu intervine ci se complace in asemenea situatii ridicole…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2