Asociatia Salvati Animalele Baia Mare, apel la donatii: “Ne ajutati? Ne revansam!”

Pagina Voluntari Salvati Animalele Baia Mare – cazuri, cauze ii invita pe doritori sa faca donatii, iar pentru o donatie de minim 20 de lei pe luna se va aloca un punct valoric.

Mai multe detalii in textul de mai jos, postat pe pagina amintita:

Ne AJUTATI? Ne REVANSAM! Pentru fiecare donatie LUNARA de min. 20 lei in anul 20-20 vom aloca un punct valoric.

De ex, 20 de lei va fi 1 punct, 30 de lei vor fi 1.5 puncte, samd iar valoarea unui punct va fi de 4 lei.

In decembrie vom posta o colectie de decoruri handmade si pe langa preturile stabilite vom afisa si valoarea lor in puncte, deci cei care ne-au sustinut tot anul in 2020, vor putea alege unul sau mai multe (in functie de nr de puncte adunate) fara sa mai plateasca in plus pentru ele.

Noua ne lipseste foarte mult ajutorul financiar regulat, pentru a acoperi cheltuielile de baza cu mancare, vaccinuri, deparazitari, tratamente pt cateva animale din grija noastra si ocazionale.

Ne-am gandit ca 20 de lei nu este un efort prea mare intr-o luna, insa pe noi ne ajuta mult iar decorurui handmade facem cu drag. Ar fi un castig de ambele parti, asa credem!

In 2019 am avut 4 persoane – DA, PATRU! care au donat in mod regulat, in fiecare luna, suma maxima fiind 150 lei.
(Va multumim si aici voua, celor 4 )

Sumele donate pot varia si punctele se vor acorda proportional, insa ideea principala e sa fie minimum 20 lei si sa fie in fiecare luna.

Deci… BATEM PALMA?
——————————————————————
Ca sa fie vazut anuntul nostru de cat mai multi, ne ajuta mult interactiunile: like (sau hate  ), comentarii tip text de minimum 3 cuvinte si evident, share-ul. Cu cat afla mai multi, cu atat putem ajuta mai mult!

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1