Asociatia Salvati Animalele Baia Mare: O noua campanie de sterilizare gratuita a cainilor si pisicilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In perioada 25 octombrie – 29 noiembrie, Asociatia Salvati Animalele Baia Mare organizeaza o noua campanie de sterilizare gratuite a cainilor si pisicilor.

Cei care doresc sa se inscrie in cadrul campaniei o pot face printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Asociatiei.

„Nu e nevoie sa abandonati sau sa ucideti animalele nou-nascute! STERILIZATI GRATUIT (noi achitam costul operatiei) Anuntati vecinii, rudele, colegii! Orasul e plin de animale nedorite.

Majoritatea puilor care se nasc, nu vor gasi o familie. Sterilizand, faceti un bine animalelor pe care le hraniti, vor avea o viata mai confortabila cu mai putine boli, fara urlete, fara pui nedoriti, fara vagabondaj si accidente.

Cei care aveti animale, sterilizati-le din respect pentru amaratii nimanui. Cei care pot sa adopte, ar putea salva un amarat din strada in loc sa adopte unul nascut la cineva in curte! Pentru inscriere in campanie, trimiteti mesaj privat pe pagina”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a Asociatiei Salvati Animalele Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. marcela murgu

    Nu stiu cine cu rea vointa miau adus 3 pisici toate femele pe langa 6 a mele 2 din ele leam steilizat la cele 3 leam ingrijit leam dat de mancare de 2 luni mie frica ce o sa se intample cu ele cand o fi sa nasca cu ele cu tot am 9 nu stiu daca o sa ma descurc va rog sa ma ajutati

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole