ASSOC doneaza unei familii nevoiase, banii stransi la Castane

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fondurile stranse de catre Asociatia ASSOC, in cadrul Festivalului Toamna Baimareana, din vanzarea produselor artizanale, vor fi donate pentru a sprijini o familie nevoiasa din localitatea Satulung.

Familia a fost descoperita in urma unei anchete sociale, realizata de catre asistentii sociali din cadrul institutiei, reprezentand un caz prioritar pentru asociatie.

Tot in sprijinul acestei familii vor fi folosite si fondurile stranse din vanzarea icoanelor pe sticla, realizate de catre tinerii cu dizabilitati, din Centrul de Zi ASSOC, care vor fi expuse duminica 5 octombrie, incapand cu ora 12.00, in Sala Bizantina din cadrul Catedralei Ortodoxe Episcopale Sfanta Treime din Baia Mare.

Expozitia cuprinde 25 de incoane pe stricla reprezentand personalitati din istoria Bisericii. Icoanele variaza atat ca tematica cat si ca dimensiune. Aflata la prima editie, initiativa face parte dintr-o serie de evenimente de strangere de fonduri reunite sub titlul „Mainile care se roaga mainile care ajuta!”.

Ciprian DRAGOS

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2