ASSOC participa la Bursa Locurilor de Munca pentru absolventi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Asociatia ASSOC va participa vineri, 26 septembrie la Bursa locurilor de munca pentru absolventi. Evenimentul desfasurat la nivel național este organizat de Agentiile Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca incepand cu ora 9.00 la Casa Armatei din Baia Mare, str. Hortensiei, nr. 1.

„Pentru echipa ASSOC inițiativa este o oportunitate de a prezenta serviciile oferite in cadrul proiectelor pe care le are in desfasurare (servicii de mediere, servicii de consiliere si informare in domeniul ocuparii, servicii de formare/calificare/recalificare in urmatoarele domenii – bucatar, ospatar, frizer/coaféz/manichiurist/pedichiurist, lucrator in comert, manichiura/pedichiura, lucrator in constructii, interpret mimico-gestual, etc.)

Bursa este considerata o masura activa care vine in sprijinul celor doua componente ale pietei muncii, persoane in cautarea unui loc de munca, respectiv agenti economici care doresc o selectie riguroasa a personalului pe care doresc sa-l angajeze”, spun reprezentantii ASSOC.

Participand la aceast eveniment tinerii pot sa isi gaseasca un loc de munca, sa incheie un contract de ucenicie sau un contract de stagiu la care pot participa absolventii de studii superioare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2