Asta e tinuta de senator! Unul ca el te reprezinta la Bucuresti? (VIDEO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Face ce face si reuseste sa iasa in fata, mai ceva ca o pitzipoanca de pagina 5 facuta peste noapte vedeta de showbiz. Senatorul Pop Liviu Marian (PLM, pentru apropiati) ar putea primi cu usurinta premiul pentru cel mai vanghelian dintre parlamentarii de Maramures. Iesirile sale publice sunt adesea presarate cu momente ludice, in care senatorul Maramuresului istoric ne aduce tuturor aminte de momentele copilariei.

Fara a crede ca avem de a face cu o copilarie intarziata, incercam sa intelegem comportamentul profesorului PLM prin prisma unei maturitati premature, care i-a afectat simtul realitatii si personalitatea indreptata spre egocentrism nefast.

Este de ajuns sa revedem cateva din momentele expresivitatii sale manifestate in cadrul unei conferinte de presa in care si-a expus cea de-a treia teza a doctoratului sau politic “Vocea Maramuresului la Bucuresti”, lucrare pe care doar un politician infrant de propria modestie o putea concepe.

Trecand dincolo de impresionantele sale luari de pozitie, prin intrebari, interpelari, adrese, luari de cuvant etc, adresate conducerii Guvernului, interventii foarte apreciate de dascalii din Giurgiu, Timis, Galati si Iasi, zone reprezenative pentru activitatea orizontului fara margini cu care PLM si-a obisnuit fanii, ca o adevarata Voce a Maramuresului (!), nu putem trece cu vederea sangele rece de care da dovada in momente delicate.

Taman cand facea referire la dosarul Flota, catalogat de fostul lider al dascalilor drept o gainarie, telefoanele l-au asaltat pe senatorul social-democrat. Ca un semn de sus, venit pentru a-l trezi din euforia autoindusa, soneria mobilului l-a intrerupt pe senator la timp. Totusi, nu a durat decat un minut, iar acelasi apelant insistent, i-a taiat din nou ideea expusa, in urma careia am inteles ca in Europa e greu. Greu de tot.

Ba, colac peste pupaza, emotiile si-au spus cuvantul, pesedistul PLM fiind nevoit a-si aduna de pe jos, ajutandu-se de pantofii de lac, mobilul descompus in factori primi (ca sa respectam algoritmul limbajului).

Vezi prestatia senatorului PLM, Vocea Maramuresului la Bucuresti. Te reprezinta?

ZiarMM 

Multumim colegilor de la Detectivuldepresasoc.ro

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7-gW6cE_u1w[/youtube]

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

8 Comments

 1. Nick Nick

  Trebuie sa recunosc ca ma simt rusinat de faptul ca sunt reprezentat in Parlament de un ins care l-a salvat pe Ponta de acuzatia evidenta de plagiat. Pe de alta parte, flota de care vorbea in interviu acest ins, apasa greu chiar pe umerii PSD-ului, nu a lui Basescu cum lasa unii sa se inteleaga. Urmariti doar reactia PSD-ului de-a lungul timpului cand vine vorba de celebra “flota”.

  Reply
 2. dilau

  pe mine nu ma reprezinta.ion beuca si profesorii l-au ales si trimis in parlament,poate pe ei ii reprezinta.

  Reply
 3. olmosanu

  Un individ mai scirbos si slugarnic rar mi-a fost dat sa vad!!!
  Vai de mama nostra cu un astfel de reprezentant.

  Reply
 4. Mm

  Cand nu e abtiguit de niscaiva rom cu biscuiți, este de neoprit in discuțiile cu bătaie in piept. El si restul…ma mir ca profesorii au susținut o astfel de figura, pres pentru copy-past-istii de la guvernare. Sta, se uita la tine si clipeste des, apoi, din buzele de copil bosumflat îți spune orice cu o seninătate infantila de nu îți vine sa crezi….

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2