Astazi: Buletinele de vot, transportate la sectiile de votare din judet sub paza militarizata

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Buletinele de vot si celelalte materiale necesare desfasurarii procesului electoral de duminica, 26 mai a.c., respectiv buletine de vot, stampile de control, stampile cu inscriptia ”VOTAT”, timbre autocolante, tusiere, procese verbale etc, pentru alegerile europarlamentare si referendumul national au fost transportate in aceasta dimineata, sub paza militarizata a jandarmilor, si insotite de catre delegati desemnati din cadrul Institutiei Prefectului-Judetul Maramures, in teritoriu.

Materialele vor fi predate in baza unui proces verbal la nivelul fiecarei unitati administrativ-teritoriale si vor fi depozitate sub paza militarizata, urmand a fi distribuite la sectiile de votare stabilite prin ordin al prefectului.

Dan Buca, purtator de cuvant al Biroului Electoral Judetean Nr. 26 Maramures: “Toate sectiile de votare sunt dotate pentru asigurarea si desfasurarea in bune conditii a procesului electoral. In judetul Maramures sunt inscrisi pe listele electorale permanente 426.825 alegatori cu drept de vot. Procesul electoral pentru alegerile membrilor din Romania in Parlamentul European si referendumul national se va desfasura duminica, 26 mai a.c., intre orele 7.00 – 21.00. Alegatorii voteaza la sectiile de votare la care sunt arondati cu domiciliul sau resedinta, conform listelor electorale permanente. Cetatenii care, in ziua alegerilor, se afla intr-o alta localitate decat cea de domiciliu pot sa isi exercite dreptul de vot in localitatea in care se afla, la orice sectie de votare, urmand a fi inscrisi intr-o lista suplimentara. In toate sectiile de votare, presedintele biroului electoral al sectiei de votare va afisa in loc vizibil buletinele de vot anulate de catre Biroul Electoral Judetean Nr.26 Maramures.”

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2