ACTUALIZARE – Astazi: Cartel ALFA picheteaza Prefectura Maramures de la ora 11.00 (VIDEO&FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ACTUALIZARE ORA 11:37 – La protest au fost prezente aproximativ 100 de persoane care si-au manifestat nemultumirile fata de autoritati.

Astazi de la ora 11.00 membrii de sindicat Cartel ALFA picheteaza Prefectura Maramures. La protest vor fi prezenti minimum 100 de persoane printre care si asistenti personali, dar si membrii din alte sindicate afiliate Cartel ALFA.

In aceste momente (ora 09.15 – n.r.) 60 de sigheteni se indreapta spre Baia Mare.

De precizat ar fi faptul ca, protestul nu este facut ca un semn de nemultumire fata de autoritatile judetene ci fata de Guvern.

Florin Hosu, presedinte Cartel ALFA, Maramures: “Tragem un semnal de alarma pentru cei care ne conduc de la Bucuresti. Statul baga mana in buzunarul asistentului maternal. Din 600 de lei nu poti sa platesti pentru un copil hrana, rechizite, haine, abonamentul la transportul in comun, utilitati, ochelari, stomatolog si altele. Avem un motiv sa iesim in strada. Nu pentru Consiliul Judetean Maramures ci pentru Guvernul Romaniei. Acesti bani sunt insuficienti raportat la preturile care sunt acum.”

Conform protocolului, Florin Hosu va inmana astazi prefectului de Maramures o adresa in care va prezenta, in detaliu, problemele din sistem.

Ana AVRAM si Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2