Astazi: CS Minaur vs CSM Bacau, in Sala Sporturilor „Lascar Pana”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lupta finala in play-out-ul Ligii Zimbrilor se da intre CS Minaur si CSM Bacau. Suporterii baimareni au ocazia sa ii vada evoluand pe teren propriu pentru ultima data in acest sezon echipa masculina a CS Minaur, intr-o confruntare cu miza ridicata pentru ambele echipe, tinand cont de faptul ca victoria uneia o trimite pe cealalta la baraj.
Partida are loc miercuri, 22 mai 2019, ora 17.00 la Sala Sporturilor “Lascar Pana” si va fi arbitrata de cuplul A.Constantin(B)/L.Gal(HR), observator C.Potora(Cj).

Raul Fotonea, antrenor CS Minaur: “Calculele sunt simple si situatia este foarte clara. Castigam, terminam pe locul 1 in play-out, orice alt rezultat ne duce la baraj. Am incredere in baieti ca vor fi destul de motivati si de inteligenti la ora meciului si am incredere in publicul nostru care sper si ii rog sa vina in numar cat mai mare la sala pentru a ne ajuta sa castigam acest meci. Sper ca la ora meciului sa avem cat mai putini jucatori cu probleme de sanatate, pentru ca numarul mare de jocuri din ultimele 3 saptamani si-a pus amprenta pe starea fizica a jucatorilor.”

Inaintea partidei CS Minaur ocupa locul II cu 21 de puncte, la un punct diferenta de liderul clasamentului, CSM Bacau. Intrarea suporterilor se face pe baza de abonament sau bilet in valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achizitionate in ziua meciului de la casa de bilete a Salii Sporturilor Lascar Pana incepand cu ora 16.00.

Informatii CS Minaur

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2