Astazi: CS Minaur vs. CSU Suceava. Meciul se disputa in Sala Sporturilor „Lascar Pana”

Reclame home 1
Reclame home 1

Echipa antrenata de Raul Fotonea si Alexandru Sabou vor intalni formatia CSU Suceava, miercuri, 17 aprilie, incepand cu ora 18.00, la Sala Sporturilor „Lascar Pana”. Meciul se joaca in play-out-ul Ligii Zimbrilor.

In intalnirile avute pana acum in sezonul regulat, fiecare echipa a reusit sa obtina victorie in confruntarea  avuta pe teren propriu, respectiv CS Minaur cu scorul 30-27 (16-10), iar CSU Suceava cu 30-24 (16-16).

Inaintea meciului, Raul Fotonea a declarat ca sportivii de la CS Minaur sunt pregatiti. Acesta mizeaza si pe sprijinul suporterilor.

Raul Fotonea, antrenor CS Minaur: “Dupa ce au pierdut primul meci din play-out, acasa, sunt sigur ca vor veni la Baia Mare pentru a incerca sa isi recupereze punctele. Drept urmare, ne asteapta un meci greu. Sunt o echipa cu aparare solida, agresiva si care alearga foarte bine. Noi am pregatit bine jocul, baietii sunt constienti de importanta meciului si au fost foarte concentrati la antrenamente in ultima perioada, lucru care ma face sa sper ca la ora jocului ne vom prezenta bine. Bineinteles, ne dorim sa vina cat mai multa lume la sala pentru ca nenumarate au fost momentele in care suportul publicului ne-a fost de folos in momentele grele”.

In urmatoarea etapa, formatia baimareana se va deplasa la CSM Fagaras, miercuri, 24 aprilie.

Informatii: CS Minaur, foto-arhiva ZiarMM.ro

ZiarMM.ro

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole