Astazi: Fetele de la Minaur joaca cea de-a XIV-a etapa din Liga Florilor pe terenul adversarei din saisprezecimile Cupei Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Echipa feminina de handbal a Clubului Sportiv Minaur Baia Mare incepe returul Ligii Florilor pe terenul adversarei din saisprezecimile Cupei Romaniei. Astfel, duminica, 27 ianuarie, echipa antrenata de Costica Buceschi si Magdalena Kovacs sustine meciul din cadrul etapei a XIV-a impotriva echipei CSM Galati. Duelul va avea loc cu incepere de la ora 17.00.

Inaintea confruntarii, Minaur Baia Mare ocupa pozitia a IV-a in clasamentul provizoriu al Ligii Florilor, in timp ce CSM Galati este pe locul XIII cu un total de 5 puncte. In partida tur, baimarencele s-au impus categoric cu scorul de 25-21. Etapa anterioara, Minaur Baia Mare a suferit o infrangere pe terenul campioanei Romaniei, iar CSM Galati a pierdut in fata SCM Craiova, scor 22-19.

Minaur Baia Mare revine in fata propriilor suporteri in 3 februarie, atunci cand in cadrul etapei a XV-a echipa antrenata de Costica Buceschi si Magdalena Kovacs va juca impotriva fetelor de la HC Dunarea Braila.

Informatii preluate de la CS Minaur Baia Mare.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1