Astazi incepe Eurovision Romania: Afla de la ce ora poti sa intri in sala

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

eurovision 4Astazi, incepand cu ora 20.30, in Sala Polivalenta “Lascar Pana” din Baia Mare va avea loc semifinala Selectiei Nationale Eurovision 2016.

Conform datelor furnizate de organizator, la acest eveniment au fost emise 200 invitatii zi si puse in vanzare 2000 bilete/zi, accesul fiind limitat la 2.500 persoane.

In fiecare zi, accesul spectatorilor se va desfasura intre orele 18.30-20.15, ora la care se va inchide accesul in sala.

“Jandarmii maramureseni vor asigura ordinea si siguranta publica la acest eveniment, prin masuri specifice pentru desfasurarea in conditii optime a manifestarii cultural-artistice.

In vederea evitarii situatiilor neplacute, Jandarmeria recomanda participantilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice.

Participantii la aceasta manifestare trebuie sa respecte cu strictete masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a evenimentului, in apropierea si in incinta salii sportive”, a spus Calin Pop, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *