ASTAZI: Minaur vs. CSU Cluj in Sala Polivalenta „Lascar Pana”

Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa o pauza de aproximativ doua saptamani, handbalistii de la CS Minaur Baia Mare se intorc pe terenul de joc. Astfel, sambata, 3 noiembrie, echipa antrenata de Raul Fotonea si Alexandru Sabou, va intalni pe teren propriu nou promovata CS U Cluj. Partida, care are loc in cadrul etapei a VIII-a a Ligii Zimbrilor, se va desfasura cu incepere de la ora 18:00 in Sala Sporturilor „Lascar Pana”.

Dupa locul din clasament, partida nu ar trebui sa aduca emotii handbalistilor baimareni. Inainte de etapa a VIII-a, CS Minaur Baia Mare ocupa locul IX, in timp ce CS U Cluj se afla pe ultimul loc, cu zero puncte, nereusind nicio victorie in Liga Zimbrilor.

„In mod normal meciul cu U Cluj trebuie sa il castigam, dar important este si cum va arata jocul nostru pentru ca trebuie sa gandim in perspectiva urmatoarelor doua meciuri care sunt foarte grele. Ca atare, trebuie sa facem un meci bun care sa ne dea un impuls de moral pentru meciurile care urmeaza. Punctele sunt foarte importante pentru ca daca castigam vom intra din nou in primele 8 si ramanem in lupta pentru play-off. Mai mult, ramanem la distanta foarte mica de echipe puternice ale campionatului si niciodata nu se stie ce surprize mai pot aparea”, a spus Raul Fotonea, antrenorul CS Minaur Baia Mare.

Intrarea suporterilor se face pe baza de abonament sau bilet, pretul acestuia fiind de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achizitionat in ziua meciului, incepand cu ora 17:00 de la casa de bilete din incinta Salii Polivalente „Lascar Pana”.

Informatii-minaur.ro; foto:arhiva

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole