Astazi: Minerul Baia Mare vs. ACS Unu Fotbal Club Gloria, pe Stadionul “Viorel Mateianu”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1


Minerul Baia Mare revine in fata propriilor suporteri pentru o noua confruntare in care va intalni pe teren propriu formatia ACS Unu Fotbal Club Gloria. Partida are loc astazi, 7 Mai, de la ora 18:00, pe Stadionul “Viorel Mateianu” si va fi arbitrata de Bodocan Narcis, asistenti Muresan Alin Cristian si Turian Alexandru, observatori Suciu Ioan Viorel si Pantea Cornel.

Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare: “Ne asteapta o partida dificila cu un adversar mult schimbat in bine in acest retur. Chiar daca vom da credit in continuare jucatorilor tineri ne dorim victoria si sa jucam un fotbal frumos.”

In confruntarea din tur, adversarii au reusit sa obtina victorie pe teren propriu, partida incheindu-se cu scorul 1-0.

In prezent, Minerul Baia Mare ocupa locul III in clasament cu 50 de puncte, in timp ce ACS Unu Fotbal Club Gloria ocupa locul IX cu 36 de puncte. Pentru aceasta confruntare, echipa nu va putea conta pe Boje, Danciu, Brata (accidentati) si Jeler (convocat la lot).

La finalul saptamanii sportivii de la Mineru se vor deplasa acasa, la liderul clasamentului, respectiv la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida are loc vineri, 10 Mai, cu incepere de la ora 18:00.

Informatii CS Minaur

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2