Astazi: Minerul Baia Mare vs. AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

home camp2
home camp2
home camp2


Minerul Baia Mare intalneste in deplasare liderul clasamentului in confruntarea care va conta pentru etapa 28 a seriei a V-a a Ligii a III-a. Partida dintre Minerul Baia Mare si AFK Csikszereda Miercurea Ciuc are loc vineri, 10 mai, ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Miercurea Ciuc si va fi arbitrat de Constantinescu Ionut, asistenti Osmache Claudiu si Panzaru Viore, observatori Ticlea Daniel si Dorobantu Marian.

Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare: “Ne asteapta cea mai grea deplasare din acest campionat, la liderul seriei. Ne dorim sa facem un joc bun si sa avem si sansa, pentru ca ne-a cam lipsit in ultimele jocuri.”

Confruntarea din tur s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Inaintea partidei, CS Minaur ocupa locul III cu 51 de puncte, in timp ce AFK Csikszereda Miercurea Ciuc ocupa prima pozitie cu 67 de punte. Pentru aceasta confruntare echipa nu se va putea baza pe Danciu, Brata, Darian (accidentati), Jeler (convocat la lot) si Bandula (probleme de sanatate).

In penultima etapa a sezonului, echipa baimareana va evolua in deplasare la FC Unirea Dej, sambata, 18 mai de la ora 18:00.

Informatii: CS Minaur

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *