ASTAZI: Un cuplu a fost ucis cu sange rece intr-o locuinta de pe strada Garii, iar un alt cuplu a fost injunghiat, tot in propria casa, pe strada Petre Dulfu

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Trei persoane au murit in Baia Mare la interval de numai o zi, in urma unor crime.

Primul caz s-a inregistrat duminica, in zona Garii, unde un barbat si sotia acestuia au fost omorati intr-un apartament. Cei doi au fost insa descoperiti doar luni.

Al doilea caz s-a petrecut pe strada Petru Dulfu. Aici, un barbat a fost gasit mort, in timp ce sotia lui era in stare grava.

Ambele cazuri au fost preluate de catre procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures. Vlad HERMAN

ACTUALIZARE 18.50

Ambele crime s-au petrecut in apartamente, dar sunt doua situatii diferite, cel putin asa pare din primele cercetari efcatuate de investigatori.

In apartamentul de pe strada Garii, cei doi locuiau in chirie si au fost gasiti, ucisi, chiar de proprietarul care a fost alarmat de parintii barbatului deoarece acesta nu a mai dat niciun semn familiei. Ambii au fost injunghiati de mai multe ori si au fost gasiti intinsi pe pat. Surse demne de incredere au relatat ca aceasta familie ar fi provenit dintr-un mediu social promiscuu.

Vis-a-vis de crima care s-a petrecut pe strada Petre Dulfu, cei doi soti erau in apartament cand o persoana necunoscuta, anchetatorilor, a intrat, i-a lovit si i-a injunghiat de mai multe ori. Politia s-a dus la adresa respectiva unde a descoperit barbatul mort, iar femeia in stare foarte grava. Aceasta a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris” unde a fost internata pe sectia de Terapie Intensiva, in coma.  Atat femeia cat si barbatul au avut multiple urme de violenta cu plagi intepate, taiate si lovite. De precizat ar mai fi faptul ca aceasta familie avea si doi copii minori, care nu se aflau acasa in momentul crimei.

Bogdan Gabor, prim procuror adjunct al Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures: “La aceasta ora sunt efectuate cercetari cu privire la infractiunile de omor, in ambele cauze. Din primele verificari efectuate nu pare sa existe elemente de legatura intre crimele petrecute pe strada Garii si pe strada Petre Dulfu. Sunt derulate cercetari specifice acestor infractiuni, respectiv expertize medico-legale, audieri, investigatii. Cauzele care au dus la decesele acestor persoane vor fi stabilite prin rezultatele medico-legale.”

ACTUALIZARE 19.10

Vasile Pop, director Spitalul Judetean “Dr. Constantin Opris” Baia Mare: “Pacienta este in stare grava, este in coma profunda, prognosticul este rezervat.”

Ana AVRAM

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1