ASTAZI: Vizi Imre canta LIVE la Crama Millennium. Baimarenii pot fi partasi la eveniment

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Daca nu aveti niciun plan in acesta seara si aveti chef sa iesiti in oras trebuie sa stiti ca puteti opta pentru Crama Millennium unde Vizi Imre concerteaza LIVE de la ora 21.00.

Daca nu reusiti sa ajungeti sau nu mai sunt locuri, artistul va fi prezent si maine tot de la ora 21 in La Tour.

Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0751188212. Biletul costa 20 de lei si se poate cumpara din Crama Millennium si La Tour in functie de optiunea fiecaruia de a participa la concert.

Pentru cei care nu-l cunosc pe Vizi o sa le facem o scurta prezentare a artistului 😊

Vizi Imre este producator, compozitor si cantaret. A invatat sa cante singur la chitara la varsta de 14 ani, dupa care au urmat si alte instrumente, dar instrumentul sau principal a ramas intotdeauna basul. A fost membru al mai multor trupe, pana cand in 2012 emisiunea Vocea Romaniei l-a descoperit si lansat drept cantaret pentru publicul larg. In anul 2014 Vizi a participat la selectia nationala a concursului international Eurovision, atat in calitate de cantaret, cat si in calitate de compozitor.

In momentul de fata, Vizi lucreaza la albumul sau de debut, colaboreaza cu artisti romani si internationali, face parte din echipa de productie de la Hahaha Production, compune muzica de film, de teatru, reclame si tot ce are legatura cu muzica. Piesele lui originale sunt inspirate din trairile lui personale si din fenomene sociale cu influente jazz, soul, r&b, funk si disco 70’.

Deci nu fiti sfiosi 😊 si indreptati-va pasii in aceasta seara spre Crama Millennium sau maine seara spre La Tour deoarece concertul lui Vizi va fi la inaltime 😊

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2