Atac cu cutit la Londra: Trei dintre raniti au fost externati, politia nu mai evoca pista terorista

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

atac cutitPolitia londoneza a anuntat externarea din spital a trei dintre cele cinci persoane care au fost ranite miercuri seara cu un cutit in centrul Londrei de catre un tanar cu presupuse probleme psihice, relateaza Reuters. Tanarul arestat dupa atac este suspectat de crima, a anuntat politia intr-un nou comunicat, in care nu mai evoca pista terorista, potrivit AFP.

O femeie a fost ucisa si cinci persoane ranite in acest atac, comis miercuri seara, in Russell Square, in apropiere de British Museum.

„Doua persoane ranite in incidentul din Russell Square mai raman in spital. Altele trei au fost externate”, indica politia londoneza pe pagina sa de Twitter.

„Un barbat a fost arestat sub suspiciunea de omucidere in urma atacului in care o femeie si-a pierdut viata si cinci persoane au fost ranite”, afirma Scotland Yard intr-un comunicat. „Vom continua sa ne concentram in ancheta noastra asupra sanatatii mintale (a suspectului), pastrand totusi deschise optiunile cu privire la mobilul atacului”, potrivit textului.

Politia a folosit un pistol Taser cu socuri electrice in momentul arestarii tanarului de 19 de ani.

agerpres

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2