Atac la o scoala de yoga din Florida: Un mort si patru raniti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O persoana a fost ucisa si patru ranite de un barbat care a deschis focul vineri la o scoala de yoga din Tallahassee, capitala statului Florida, a indicat seful politiei locale, precizand ca si atacatorul a murit, relateaza AFP titrat de Agerpres.

”In jurul orei locale 17.47, politia din Tallahassee a primit un apel referitor la un atac armat. Politia a gasit la fata locului mai multe victime cu rani prin impuscare „, a declarat Michael DeLeo intr-o scurta conferinta de presa.

Serviciile de urgenta „au transportat cinci victime la spitale din apropiere”, dar unul dintre raniti a decedat la spital din cauza ranilor grave, a spus el. „Celelalte patru victime sunt in stare critica in acest stadiu si ne straduim sa le identificam si sa le anuntam familiile”, a adaugat seful politiei.

„Atacatorul a murit probabil dupa ce a intors arma impotriva lui”, a declarat politia, adaugand ca barbatul nu a fost inca identificat.

DeLeo a subliniat ca in stadiul in care se afla ancheta „totul indica faptul ca este actul unei singure persoane”. El a cerut martorilor sa incerce sa identifice atacatorul.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2