Atelier de reciclare creativ-artistica a deseurilor in municipiul Baia Mare

PNL

Joi, 14 septembrie, la sediul Centrului Universitar Nord din Baia Mare au fost prezenti peste 60 de tineri cu varste cuprinse intre 15 si 26 de ani dornici sa invete noi tehnici de transformare prin arta si creativitate a deseurilor.

“Ne bucuram ca exista contextul adecvat si oameni preocupati de gasirea solutiilor care sa imbine arta, creativitatea cu nevoia de a asigura un mediu cat mai curat si favorabil dezvoltarii generatiilor viitoare.

Tinerii sunt asteptati sa participe la cursurile de formare teoretica si practica cu privire la reciclarea deseurilor folosind metode creativ-artistice de tip upcycling”, a spus dr. ing. Irina Smical, cadru didactic al Centrului Universitar Nord din Baia Mare.

Aceasta activitate se deruleaza in cadrul proiectului ”Atelier de reciclare creativ-artistica a deseurilor” finantat de catre Primaria Municipiului Baia Mare. Nu este prima data cand dr. ing. Irina Smical le ofera tinerilor posibilitatea de a-si pune in valoare potentialul creativ de transformare a deseurilor din lucruri inutile in obiecte valoroase.

Astfel de activitati au fost derulate si anul trecut in cadrul ”Scolii de Vara” in parteneriat cu Asociatia ”Centrul de Cercetare Geografica, Ecologica si Cultural-Educativa Baia Mare”.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1