Atelierele de creație „Magia artei”, la Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare»

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» organizează în perioada data de 24 – 27 august atelierele de creație „Magia artei”.

Participanții vor desena, picta și confecționa obiecte de artă decorativă, vor învăța noțiuni de bază din istoria și teoria artei, precum și tehnici de exprimare non-verbală prin cunoașterea elementelor de limbaj plastic și vizual. Atelierele contribuie la educația pluridisciplinară a copiilor, ajutându-i să descopere istoria, valorile artistice și unicitatea Fenomenului Centrul Artistic Baia Mare, întemeiat de pictorul Hollósy Simon în anul 1896. 

 Programul cuprinde și o vizită ghidată la Muzeul Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» pentru a ilustra conceptele teoretic prezentate în prealabil.

Atelierele de creație se vor desfăşura marți până vineri, între orele 10.00-13.00, la sediul Coloniei Pictorilor din str. Victoriei, nr. 21  și  la  Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», strada 1 Mai, nr. 8. Activitățile sunt destinate copiilor cu vârsta de minim 10 ani. Prețul unui bilet este de 4 lei și acoperă biletul de intrare la muzeu și o parte dintre materialele utilizate în cadrul atelierelor. Suplimentar, participanții sunt rugați să aducă următoarele: bloc mic desen, creion HB, acuarele, pensule, foarfecă, pensulă pentru lipici, o gustare și sticla cu apă. 

Participarea se face pe baza unei înscrieri prealabile la numărul de telefon 0740142781 sau prin email la adresa haiduemese@yahoo.com

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2