Atentate la Paris: Unul dintre atacatori a trecut prin Balcani (presa sarba)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

atentat_parisSerbia detine informatii in legatura cu un barbat al carui pasaport a fost gasit asupra unuia dintre atacatorii de la Paris, relateaza cotidianul belgradean Blic in editia de duminica, prezentand o copie a documentului, informeaza agentia de presa DPA.

Pasaportul il identifica pe acest barbat ca fiind Ahmad Almohammad, 25 de ani, afirma Blic. Ziarul nu divulga sursa imaginii pasaportului, dar afirma ca agentiile de securitate franceze au cerut asistenta din partea Serbiei si acces la baza ei de date ale migrantilor.

Potrivit cotidianului, sosirea lui Almohammad a fost inregistrata de autoritatile elene pe 3 octombrie. El a intrat in Serbia din Macedonia pe la Presevo la 7 octombrie si a fost aici inregistrat. In centrul de primire a refugiatilor de la Presevo, el a cerut in mod oficial azil, o practica comuna, dar in curand a plecat in Croatia, potrivit Blic.

Cotidianul din Zagreb Vecernji List a informat ca acelasi barbat a trecut in Croatia din Serbia si s-a inregistrat la centrul Opatovac pe 8 octombrie. Numele lui nu a declansat o alerta, ceea ce inseamna ca el nu era etichetat pe plan international ca suspect, afirma ziarul croat.

Serbia si Croatia fac parte amandoua din ruta migratiei din Balcani, prin care sute de mii de oameni, multi dintre ei refugiati din zone de razboi din Orientul Mijlociu, au trecut in drumul lor spre Europa de Vest, aminteste DPA.

agerpres

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *