Atentate la Paris: Varsta teroristilor ar oscila intre 15 si 18 ani (presa)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

focuri-de-arma-pistol-tragereVarsta celor sapte teroristi care au comis atentatele de vineri seara din Paris, soldate cu 129 de morti si peste 350 de raniti, ar oscila intre 15 si 18 ani, a informat sambata seara postul Europe 1, care citeaza surse de la Institutul Medico-Legal din capitala Frantei.

Cadavrele teroristilor kamikaze au fost duse la morga din Paris unde anchetatorii spera sa-i poata identifica pe toti pe baza analizelor ADN sau a amprentelor, a relatat sambata in editia electronica publicatia spaniola ABC. Anchetatorii vor sa afle daca teroristii se aflau deja in evidentele politiei ca fiind potentiali suspecti de terorism, caz in care ar trebui sa existe pe numele fiecaruia o asa-numita fisa S.

Un pasaport sirian si altul egiptean au fost descoperite asupra unora dintre autorii atacurilor din Paris. Pasaportul sirian a fost gasit in apropierea cadavrului unuia dintre atacatori. Potrivit guvernului grec, detinatorul documentului sirian se inregistrase in octombrie, la sosirea pe insula greaca Leros.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2