ATENTIE, baimareni! Telefon furat dintr-un imobil lasat cu usa deschisa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Smartphone-urile sunt in continuare bunuri tintite de hoti. Sesizarile inregistrate de politisti releva faptul ca telefoane mobile sunt sustrase atat in locurile publice, aglomerate, dar si din locuintele ale caror proprietari ignora masurile minime de asigurare a cailor de acces.

Politistii iau masuri de fiecare data cand sunt sesizati cu privire la furtul unui astfel de bun. Spre exemplu si ieri, 12 noiembrie, au identificat un tanar care avea astfel de indeletniciri infractionale.

Furtul a fost sesizat la data de 26 octombrie. Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au constatat ca persoane necunoscute au profitat de faptul ca usa de acces a unui imobil situat pe bulevardul Unirii din Baia Mare a fost lasata deschisa si neasigurata si au sustras un telefon mobil in valoare de 1.000 lei, conform IPJ Maramures.

Activitatile de cercetare si documentare efectuate de politistii au dus la identificarea unui tanar de 18 ani, din Baia Mare, banuit de comiterea faptei.

Politistii continua cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale a acestuia, urmand ca la finalizarea lor sa dispuna masuri legale.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2