Atentie baimareni! Valuta falsa, pe piata din Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

euro dolarCasele de schimb valutar din Baia Mare se confrunta cu un fenomen grav, care a debutat in urma cu aproximativ doua saptamani. Este vorba despre persoane care incearca sa vanda valuta falsa, in special lire si euro. Angajatii caselor de schimb spun ca in fiecare vara se confrunta cu astfel de probleme, si de cele mai multe ori, cei care vin in concediu in Romania aduc bani falsi fara sa stie ca si ei au fost pacaliti.

”La unul din punctele noastre de lucru, s-a prezentat un tanar care a vrut sa schimbe o bancnota falsa. In momentul in care i s-a spus ca banii sunt falsi, tanarul a urcat pe un skateboard si a fugit. Colega noastra a anuntat imediat politia. O alta colega a fost la un pas de a cumpara 50 de euro falsi, insa si-a dat seama la timp. Clientul a fugit de la ghiseu cu tot cu valuta falsa”, a declarat un agent al unei case de schimb valutar din Baia Mare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ioan

    Stai asa ca e o mica contradictie. Daca cei care vin din strainatate de cele mai multe ori nu stiu ca sunt si ei pacaliti, de ce au fugit tinerii in cazurile prezentate. In mod sigur stiau si au testat vigilenta caselor de schimb. Situatia este altfel, valuta falsa se traficheaza de valutistii ilegali, care platesc mai bine la cumparare si vand mai ieftin. Acolo nu ai cum sa verifici bacnotele, mai ales daca nu te pricepi si risti sa cumperi falsuri. Retelele aduc sume false si le albesc prin acei traficanti. Acolo este o problema tolerata, motiv pt care langa piata, in parcarea Maramuresului si peste drum dar si peste drum de posta de pe Traian sunt aceleasi persoane care de ani de zile invart sume consistente. Politia stie dar nu s eiau masuri, de ce? simplu, au parte si ei!

    Reply
  2. andreea ziarmm

    Nu e nicio contradictie. In articol scrie „de cele mai multe ori”. Cat despre valutistii din parcarea Maramuresului, sunt sigura ca ei cunosc banii atat de bine incat ii depisteaza cu ochiul liber pe cei falsi.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2