ATENȚIE ÎN TRAFIC – Strat de zăpadă pe toate drumurile naționale din Maramureș

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ține să anunțe participanții la trafic din județ că pe DN1C și E58 avem zăpadă frământată cu grosimea pană la 1 cm. Sunt, pe alocuri, tronsoane de drum care au strat de zăpadă cu grosimea de pană la 2 cm.
De asemenea, DN18 Pasul Gutâi are zăpadă frămantată cu grosimea pană 1 cm. Sunt tronsoane de drum cu partea carosabila curata si umedă.

DN18 si DN 19 Sighetu Marmatiei, zapada framantata care masoara pana la 1 cm. Sunt tronsoane de drum cu partea carosabila curata si umeda. DN18 Petrova – zăpadă frământată pană la 1 cm. DN 18 și DN17C Vișeu de Sus – zăpadă frămantată cu grosimea de pana la 1 cm. Sunt tronsoane de drum pe DN18 unde zăpada framantată măsoară pană la 2 cm. Apoi, DN18 intreg sectorul, inclusiv Pasul Prislop zăpada framantată ce măsoară pană la 1 cm. Pe DN18B Tărgu Lăpuș Baia Mare există zăpadă frământată cu grosimea pană la 1 cm.

CJSU anunță că s-a actionat cu 31 utilaje si s-au imprastiat 62 tone de material antidepanat. Cer acoperit. Ninge slab in Pasul Gutai. Ninge viscolit in Pasul Prislop. Vizibilitate redusa de ceata, sub 150 de metri, DN18, Pasul Gutai, intre km 15 si km 35.
Vizibilitate redusa de ninsoarea viscolita, sub 50 de metri, DN18, Pasul Prislop, intre km 162 si km 175. Vantul sufla tare, cu viteze de 70 km/h in Pasul Prislop.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu