Atenție la pietoni! Două persoane au ajuns ieri la spital, în Maramureș

Miercuri, pe raza județului au fost înregistrate două evenimente rutiere în urma cărora o femeie și un copil au suferit leziuni corporale.

 În jurul orei 16:00, polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs pe strada Gării din municipiul Baia Mare. Verificările efectuate au relevant că un tânăr de 28 de ani, care conducea un autoturism, a surprins și accidentat o femeie ce era angajată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. Victima, de 52 de ani, a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Șoferul nu se afla în stare de ebrietate, conform IPJ.

Tot ieri după-amiază, polițiștii au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe strada 22 Decembrie din Borșa. La fața locului s-a stabilit că un tânăr de 23 de ani, care conducea un autoturism, a acroșat o minoră de 7 ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și nemarcat, fără să se asigure. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu se afla în stare de ebrietate.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și se continuă cercetările.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1