ATENTIE! Politistii de la SIC sunt pe urmele unui tip care se da drept politist rutier. Acesta a lasat fara 400 de E o maramureseanca aflata la munca in Italia//Metoda ACCIDENTUL, revine

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Au revenit escrocii, care inventeaza povesti cu impact emotional pentru a obtine sume de bani. Metodele prin care reusesc sa faca asta sunt in principiu aceleasi. Politistii sunt pe urmele unui individ care, pretinzand ca este politist rutier, a reusit sa obtina de la o maramureseanca care lucreaza in Italia 400 de euro.

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: “Politistii Serviciului de Investigatii Criminale (SIC) cerceteaza o fapta comisa in cursul acestei saptamani prin metodaAccidentul”. Verificarile efectuate pana in acest moment au relevat ca miercuri, 21 august, un barbat din comuna Oarta de Jos a fost contactat telefonic de catre o persoana care a pretins ca este agent la Evidenta Populatiei si care i-a solicitat date despre el si familia sa, inclusiv numarul de contact al sotiei sale plecata la munca in Italia. De aici pana la obtinerea banilor a fost doar un pas. Femeia a fost contactata de catre un pretins politist din cadrul Serviciului Rutier Maramures si anuntata ca sotul sau a fost implicat intr-un accident, urmeaza sa fie operat si pentru interventia chirurgicala este nevoie de suma de 800 euro. Dupa ce a trimis 400 euro, femeia si-a contactat sotul si si-a dat seama ca a fost inselata.”

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune si continua cercetarile in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului.

Florina Metes, purtator de cuvant Politia Maramures: “Revenim cu aceleasi sfaturi: nu furnizati date despre dumneavoastra si familia dumneavoastra si, mai important, nu transmiteti sume de bani! In ciuda impactului emotional de moment, amintiti-va ca in cazul unui accident nici politistul, nici medicul nu solicita bani! Va ia maxim un minut pentru a verifica daca cele transmise telefonic corespund realitatii!”

ATENTIE CUI TRIMITETI BANI! POLITISTII CARE INTERVIN LA ACCIDENTE NU VA SOLICITA NICIODATA SUME DE BANI!

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2